Basis cursus Lijfkracht Herstel

Lijfkracht Herstel

 

Ieder mens beschikt over een opgeslagen lijfkracht. Deze lijfkracht ligt opgeslagen in elke lichaamscel en is met een juiste techniek opnieuw te activeren. Na het activeren van deze energie is deze onbeperkt inzetbaar voor de eigen gezondheid en die van de directe omgeving.

Lijfkracht gaat uit van een totaal benadering van het Lichaam. Je activeert de lichaamseigen energie. Dit kan ingezet worden op disfuncties, pijnklachten en probleemgebieden, zodat deze onder handen genomen worden.

In één weekend leer je van een ervaren therapeut stap voor stap het activeren van je lijfkracht, hoe deze in te zetten voor je eigen gezondheid én hoe je hier een ander mee kunt helpen. Deze cursus geeft je de kennis en vaardigheden om met lichaamseigen energie zeer effectieve hulp te bieden aan jezelf en dierbaren. Ook beroepsmatig kun je de behandelingen toepassen in je praktijk. Jij bent in staat om de meest voorkomende klachten en pijnen direct te behandelen.

Je oefent op je medecursisten en zij op jou.  Je ervaart hierdoor beide kanten. Door het  toe te passen en ook te ervaren. 

Heb je wel eens last van deze klachten?

burn-out

migraine

slapeloosheid

artrose / artritis

schouder en knieblessures

rugklachten

longproblemen

bekken instabiliteit

traumatische ervaring

stress klachten

etc..

Kijk wat ik voor jou kan betekenen

Reserveren