“BOOST YOUR INNER POWER”

Wat ga je ontvangen als je bij mij als client besluit om een traject aan te gaan.

Een intensieve, begripvolle, professionele en duidelijke begeleiding waarin je erachter komt waar jou klacht en/of onvrede vandaan komt, hoe je het kunt ombuigen en gaat toepassen in je toekomstige leven. Kortom waar staat je NU en wat wil je er zelf aan gaan doen en wat is je EINDPUNT.

Mijn ervaring is de Kennis uit de boeken maar zéker ook de “Reis” door mijn eigen leven.

Met een intuïtieve toch nuchtere kijk op het leven heb je aan mij een coach/therapeut die begrijpt waar je voor staat en je graag laat zien waar jouw eigen lichaam toe in staat is.

Met wie wil ik graag werken:

Die mensen die bereid zijn op hun eigen “Resetknop” te willen drukken en hun regie weer terug willen in het leven.

Mijn methodiek

Na een aanvraag neem ik contact met je op. Hier kan jij in het kort uitleggen wat en welke situatie knelpunten geven. Aan het einde plannen we een intake in. (zoom call/ video call)

Tijdens dit gesprek gaan we samen uitgebreid kijken wat er speelt en wat jij/ik hier aan kunnen verbeteren. Na dit intake maak ik voor jou een persoonlijk plan wat ik je toestuur per mail. Hierna gaan we kijken of het een match is tussen ons zodat tijdens het lopende traject, met gelijkwaardige samenwerking, het hoogste doel bereikt kan worden.

Wat bied ik aan:

Body Treatment pakket: Telefonisch gesprek, intake (zoom call), behandelplan, 3x consult live (1.5 uur) en eind gesprek. (zoom call)

Prijs: € 445,-

Extra consulten kunnen worden ingezet na overleg.

 

Body Awareness pakket: Telefonisch gesprek, intake (zoom call), behandelplan, 2 dagen INTERN ( max 2 pers), zoom call en eindgesprek (zoom call)

Prijs € 2190,-

Waarom intern?

Dit om de processen die zich mogelijk in het lichaam aandienen (fysiek en mentaal) ook echt te doorleven en hier in eigen tempo, zonder gestoord te worden, je lekker in onder te dompelen. Ook heerlijk om even uit de hectiek van de hedendaagse drukte te ontsnappen en in je eigen “Bubbel” te blijven.

Beide dagen zijn volledig verzorgt (beide dagen lunch, dag 1 avondeten, ontbijt 2de dag) Er is voor beide personen een eigen slaapkamer aanwezig. Infrarood cabine aanwezig. Ook gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

ANAÏD Body Awareness methodiek bestaat uit:

* Ademhalingstechniek.

* Activatie techniek van de pijnappelklier. (verwerking traumatisch ervaringen)

* Lijfkracht herstel: Het activeren van jouw zelf genezend vermogen. (opgeslagen in iedere cel van het lichaam) Ook de Psychosomatiek wordt duidelijk (oorzaak achter de klacht)

* Schrijfsessie

* Schildersessie

* Meditatie vormen

* Ceremonie voor innerlijke kracht en wijsheid

Ben jij bereid om bewust aan jou lichaamskracht te werken? Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen zodat jij weer de REGIE in handen hebt en dát leven krijgt waar jij werkelijk voor staat. Gaan we er samen voor?

Liefs Diana

Tel: 0651691039   mail: info@anaid.nl

 

 

 

 

Diana

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor jouw consult. Jouw mooie woorden raakte me en dit voelt voor mij heel goed. Ik vind je een heel mooi, bijzonder en inspirerend mens en ik hoop nog veel van je te mogen leren in de komende periode.

liefs Marlou

Diana is echt een heel mooi mens. Direct voelde ik een hele mooie en echte connectie. Ze voelde me echt aan en heeft me echt heel goed geholpen in een hele korte tijd. Ze voelt als een vriendin die er altijd voor me is met goede raad. Ze heeft me zoveel verder geholpen op veel vlakken en ik zal zeker contact met haar houden. Ik zou haar voor iedereen willen aanraden.... ze is goud waard..... en kan het verschil voor je maken.

 Mieke van Zelst

Zowel de praktijkruimte(s) als de site zien er prachtig uit. En ik vind jou een lief prachtmens

- Riky van de Graaf

De basiscurses Lijfkracht is heel bijzonder, als je dat niet meteen beseft dan wel in de dagen erna.
Er gebeurd zoveel met je, zowel geestelijk als fysiek. Of misschien juist andersom.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen, Diana is een zeer kundige, betrokken vrouw.
Lijfkracht helpt je bij heel veel klachten.
Diana bedankt voor je goede zorgen, het was een indrukwekkende ervaring.

Liefs Jennie

De training was zeer leerzaam en we hebben veel nieuwe behandel methodes geleerd.
Diana weet alles zeer goed uit te leggen. Ze heeft mooie praktijk voorbeelden om alles te verduidelijken. Ze geeft op vragen uitgebreid antwoord.
Tevens let ze heel goed op of je de behadellposities goed uitvoert.
Ze heeft een mooie trainigsruimte en ook de lunch was perfect verzorgd.
Kortom het was geweldig om te doen.
Ik moest er een eind voor rijden, maar ben blij dat ik het gedaan heb.
Wanneer er een vervolg komt, zal ik zeker weer naar Diana gaan.
Ik kan het van harte aanbevelen, zelf ben ik van mening dat je het moet ervaren en niet via een boek of internet kunt leren.
Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon gaan je zult er geen spijt van krijgen.

Liefs, Rita

Diana is een kei in wat ze doet. Ze heeft alle aandacht voor je leerproces en weet je te motiveren en inspireren. Ik heb vakinhoudelijk ontzettend veel van Diana mogen leren maar zeker ook in mijn eigen ontwikkeling. Ze heeft niet alleen veel vakkennis, ook haar warme en liefdevolle persoonlijkheid maakt haar een geweldige trainer en coach.

Sandra van der Burgt.

Lijfkracht weekend bij Diana, wat een verwennerij voor jezelf. Ik had al wat behandelingen gehad en nu het weekend om de lijfkracht zelf te leren geven.
Thuiskomen bij jezelf, voor mij het laatste puzzel stukje om nog dieper in mijzelf te kunnen.

Lieve mooie mensen ontmoeten en samen in een mooi en warm proces te komen, liefdevol begeleid door Diana, wat een kracht komt er vrij wanneer je volledig in het proces durft te stappen, mooi om te zien hoe we aan het weekend begonnen en hoe wij het weekend afsloten.

Love you Diana

- Arianne van Rijswijk

Wat er gelijk in me opkomt is: wat is Diana toch een mooi warm mens. Eerst heb ik van haar een behandeling gehad. Door haar prettige aanwezigheid voelde ik me direct op mijn gemak en durfde ik mij open te stellen. Achteraf besef ik nu dat ik dankzij deze behandeling weer open ben gaan staan en sinds jaren kan ik weer huilen. Zoals Diana zo mooi zegt, huilen is het schoonspoelen van de vensters van je ziel. Tijdens de behandeling brak ik op een gegeven moment, waardoor ik mezelf ben kunnen gaan helen. Hoe mooi is dat. Ik ben Diana hier nogsteeds heel dankbaar voor!

Van de lijfkracht heb ik ook de basis cursus gevolgd. Het was super mooi om te zien wat het met de verschillende mensen uit de groep heeft gedaan (inclusief mijzelf). We zijn er allemaal sterker uitgekomen, door de geleerde technieken maar zeker ook door ons eigen proces. Doordat Diana een hele veilige omgeving creëerde, kon iedereen goed de verschillende technieken leren. Daarnaast was er ook ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Dit was heel prettig. Diana legde heel duidelijk uit wat we moesten doen en op het moment dat ik tijdens het uitvoeren even niet precies wist wat ik moest doen, kwam ze mij direct helpen. Wat een prachtige cursus is het. Ik ben heel blij dat ik hier deel van heb mogen uitmaken.

Warme groet,

Saskia

Afgelopen week end de cursus lijfkracht gedaan bij Diana. Wist niet goed wat ik kon verwachten maar alles werd heel duidelijk uitgelegd door Diana. Wat ik ook erg fijn vond dat het vooral veel doen en zelf ervaren was (en niet leren uit een boek) wat lijfkracht nu is doet en kan. 

Echt bijzonder om te zien en ervaren waar je eigen lichaam toe in staat is en klachten te voelen verdwijnen. Naderhand zijn er ook oefenochtenden waar je naar toe kan dat wil ik ook zeker doen zodat je kan oefenen en lereb en lijfkracht kan blijven toepassen. Hele mooie ruimte, rustgevend en ook lunch en koffie/thee super goed verzorgd. Was fijn bijzonder week end

Manon Jochems

Een bijzonder weekend gehad, een mooie ruimte met fijne energie die daar aanwezig is. Ik heb de cursus Lijfkracht gedaan, heel bijzonder om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest is. Dankje wel Diana voor deze 2 leerzame dagen. Ik kreeg duidelijke uitleg van Diana ze weet waar ze over praat. Het was TOP!!

- Marijke Brood

Echt een aanrader om Lijfkracht therapie te ervaren.

- Arianne van Rijswijk

Een zeer deskundige en ervaren lijfkracht coach die goed afstemt op de werkelijke situatie en op maat de juiste toon en aanpak vindt. In het doolhof der therapeuten, een absolute aanrader.

- K. Tieman

Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

- Dorien

Zeker de moeite waard, Heb uit eigen ervaring en van mijn vrienden al goede resultaten. Voel me veilig en geborgen en deze therapie haalt me eigen Lijfkracht weer eruit. Voel me sterk en klachtvrij. 

-Diana van Dorp

Lieve Diana,

Een kleine blijk van mijn grote dank voor jouw toffe support tijdens en na de ziekenhuisopname van onze Feden. Zonder dat je daar iets voor wilde hebben, zo bijzonder! Waar ons steeds de gevaren van allerlei werden geschetst, schetste jij steeds kracht, en liefde te midden van de tegenslag, bemoedigden jouw berichtjes mij steeds. Je bent een bijzondere en krachtige vrouw en deelt daar rijkelijk van uit. Dank je wel daarvoor!! We gaan een 'dankbare kerst' tegemoet en wensen ook jou mooie dagen met jouw lievelingen.

Liefs Lia

Enorm dankbaar ben ik dat ik mezelf de cursus Lijfkracht herstel cadeau gegeven heb. Afgelopen weekend heb ik mogen ervaren hoe ongelooflijk mooi een lichaam in elkaar steekt, hoe krachtig het is en hoe bijzonder het werkt. Dat we er dan ook heel erg blij mee mogen zijn en daarom met heel veel liefde en zorg mee om moeten gaan.

Samen met een klein groepje,totaal verschillende en ieder op zich prachtige mensen, hebben we een heel intens weekend meegemaakt wat ik in ieder geval nooit meer ga vergeten! Ik was al op de goede weg om te genezen en heb nu nog meer handvaten en vooral vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Dank jullie wel allemaal en vooral Diana Castelijns, die deze prachtige ervaring vol enthousiasme, professionaliteit, gastvrijheid en liefde begeleid heeft. Daarnaast Dorien, die dit weekend mijn maatje was en een speciaal plekje gekregen heeft in mijn hart. Zij heeft me weten te triggeren en me weer een stapje verder gebracht.

Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

- Ilse Verrijt

Het was een onvergetelijk weekend en ben ook nog aan het nagenieten van de bijzondere ervaringen, ontmoetingen en momenten samen. De mooie energie van de groep die jij Diana Castelijns hebt aangetrokken en samen bij elkaar hebt gebracht is gewoon wie jij bent!  Dankjewel voor alle nieuwe inzichten, kennis, warm welkom en de gezelligheid!  mijn review volgt nog! Veel liefs en kijk uit naar de vervolgdag in oktober en hoop jullie dan weer te zien!

- Dorien Bosveld

Het was een heel bijzondere en waardevolle ervaring met allemaal mooie mensen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten en voel me zoveel krachtiger en erg liefdevol. 
Dit was een  geweldig cadeau voor mezelf.
1000 maal dank.

- Ilse Verrijt

Conocí a Diana en un viaje por Francia, acudí a ella pidiéndole hielo para un dolor muscular en la pierna y finalmente no lo necesite. Gracias a ella no solo desapareció el dolor, sino que descubrí la causa del mismo. Tuve una conversación con ella muy gratificante. Ahora entiendo mejor mi fuerza interior. Pienso más en azul... Muchas gracias, un placer haber coincidido.

Nederlands:

Ik ontmoette Diana tijdens een reis naar Frankrijk, ik ging naar haar om ijs te vragen voor spierpijn in mijn been en uiteindelijk had ik het niet nodig. Dankzij haar verdween niet alleen de pijn, maar ik ontdekte ook de oorzaak ervan. Ik had een zeer lonend gesprek met haar. Nu begrijp ik mijn innerlijke kracht beter. Ik denk meer in het blauw... Heel erg bedankt, een genoegen om overeengekomen te zijn.

Lieve Diana, ik wil je graag bedanken voor deze mooie en nieuwe ervaring.
Dieper en weer zo boeiend waren deze drie cursus dagen van de Verdiepingsmodule. Samen met geweldige medecursisten hebben wij veel nieuwe technieken bijgeleerd. We kunnen nu een totaal behandeling geven en onszelf en anderen helpen. ?

Het is en blijft zo bijzonder wat we kunnen doen met energie, onze eigen Lijfkracht.?

Met een brede lach op mijn gezicht en een warm gevoel in mijn hart kijk ik terug op deze fijne en leerzame dagen. ?

Albert, bedankt voor de liefdevolle verzorging van onze lunch deze dagen. ? 

Anne-Marie Bloise

Ik vond de basiscursus heel leerzaam.  

Mooi en bijzonder.  

2 geweldig dagen . 

De verdiepingsmodule was super.

Niet verwacht maar toch zo veel geleerd.

Groetjes Patrick

 

Di​ana is een lieve, grappige, intelligente en geweldige vrouw vol passie. 

Luistert naar je, geeft tips, niets is haar teveel .

Dagelijks pas ik toe wat ik van haar geleerd heb. Dankjewel Diana. 

Liefs Marie-claire