help je kindje


donderdag avond  17-09-2020  19.00 t/m 22.00 uur

één daagse cursus

Tijdens de cursus “Help je Kindje” leer je waarom deze klachten op spelen en je leert een aantal technieken die je thuis veilig, pijnloos, eenvoudig en praktisch kunt toepassen. Door het gebruik van deze technieken kunnen de klachten snel worden verwijderd.

Wil je liever ivm de corona tijd een prive cursus vul het onderstaande formulier in en ik neem contact op voor mogelijkheden en tijden. kosten en informatie

 180

let op: tijdens deze cursus blijven de kindjes thuis.


In deze cursus leer je de kennis toe te passen door het zelf te geven maar ook zelf te ontvangen. Je oefent op je mede cursist. Hoe bijzonder is het niet om de hulp te bieden aan je eigen kindje van bij of beroepsmatig in uw praktijk.


Wil je liever ivm de corona tijd een prive cursus neem dan ook contact op via het onderstaande formulier en ik neem contact op voor mogelijkheden en tijden. 

Datum en locatie                                         


Donderdagavond   17-09-2020     19.00 t/m/22.00 uur                                 

Kattestraat 46, 4874AA Etten-Leurreserveer je plek

Maak een keuze uit één van de volgende cursusdata:


Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

Elke ouder zal dit herkennen…

Jullie zijn net ouders geworden en ineens heeft je kindje veel buikkrampjes, huilt veel, kan moeilijk in slaap komen, heeft last van reflux van overstrekt veel, of heeft last van andere ongemakken. Hoe fijn zou het zijn als je als ouders hier direct verlichting aan kunt geven op elk gewenst moment?

Elke ouder wil graag het beste voor zijn / haar kind en wil niets liever dan dat de ontwikkeling voorspoedig voortgang. Echter, na de geboorte gaat er een nieuwe wereld open die niet altijd zonder problemen verloopt. Tijdens de cursus “Help je Kindje” leer je waarom deze klachten op spelen en je leert een aantal technieken die je thuis veilig, pijnloos, eenvoudig en praktisch kunt toepassen. Door het gebruik van deze technieken kunnen de klachten snel worden verwijderd.

Meest voorkomende klachten en pijnen:

  • reflux
  • overstrekken
  • buikkrampjes
  • slapeloosheid
  • voorkeurshouding
  • huilbaby
  • overmatig spugen
  • enz

Alles wordt uitgelegd in een 3 uur durende cursus waar deze thema's allemaal aan bod komen. Ook leveren we naslagwerk waardoor je dit op je gemak nog na kunt lezen.

Deze cursus kan ook ideaal zijn voor opa, oma, tante, oom, oppas, kraamhulp en van mensen die veel met baby's en met kinderen werken. 

Ook voor de peuters en de kleuters is deze methode makkelijk toe te passen. Denk hierbij ook aan de klachten als: terugkerende huilbuien, bedplassen, woede uitbarstingen, constante drukte in hun hoofd, moeilijk concentreren, enz