Welkom bij de Lijfkracht Academy

“Het begon als een zaadje, een idee en kwam tot volle bloei”

Mijn naam is Diana Castelijns en al heel lang werkzaam in mijn eigen praktijk ANAID Bodytreatment in Etten-Leur
Vele opleidingen en leuke werkzaamheden passende de revue.
Maar sinds 2018 het roer totaal omgegooid  Waarom?

Het begon met  de advertentie  2- daagse Lijfkracht Herstel therapie van Jeffrey van den Dolder. Dit voelde zo sterk  dat ik geen moment getwijfeld heb..  Gelijk volgend weekend  de Verdiepingsmodule erachteraan. Hierna heb ik de opleiding gevolgd als trainer en de materie eigen gemaakt.

Het was duidelijk…het ZAADJE was gepland! Ik was verrast en eigenlijk verbaasd dat we de mogelijkheden van ons eigen lichaam nooit hebben  gezien, laat staan toegepast.
Ik begon met consulten en 2 daagse trainingen, later de 3- daagse Verdiepingsmodule. Schitterend “werk” en wat een resultaten.
Jarenlang hadden ze met klachten gelopen maar nooit naar de oorzaak gekeken. En de waarheid is dat deze er altijd is.
Dat is de Psychosomatiek achter de klacht. Ik was echt geraakt van alle mogelijkheden. Bij de  Lijfkracht Herstel therapie gaan we samen op zoek. Hebben we de oorzaak ontdekt dan verdwijnt de klacht.

Ik merkte wel op dat er tussen deze modules vaak een periode tussen zat variërend van 1 week tot soms 2 jaar.  Degene met de kortere tijd waren ook veel meer gemotiveerd en voelde zich vertrouwd met de materie. Deze zijn ook al gestart met een eigen praktijk.

Bij de cursisten met de langere tussen periode merkte ik dat er veel onzekerheid werd opgebouwd. Dit doordat de opgedane kennis is vervaagd en men ook niet meer besefte welke geweldige krachtige methode ze in handen hebben.

Na 3 jaar bruiste er een IDEE…op zoek naar een mogelijkheid om dit groter te maken en te verspreiden. Er werd geruime tijd gebrainstormd en het idee kwam tot VOLLE BLOEI.
De LIJFKRACHTACADEMY.

Hier wordt  een complete opleiding van 3 maanden  aangeboden. Alles komt aan bod om deze volledige Lijfkracht Herstel Therapie in de praktijk te kunnen aanbieden. Het is voor iedereen in te zetten. Denk hierbij aan klachten fysiek of mentaal, chronisch of acuut in de leeftijd van 0 tot 100 jaar.

Deze opleiding bestaat uit: Een Basis module, diverse ondersteuningsmomenten via Zoom, oefendag, Verdiepingsmodule, Expertise dag, examen en een diploma uitreiking.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij ook de ommezwaai maken?  Wil jij die nieuwe Energetische Therapeute zijn die cliënten in hun eigen  “Lijfkracht”  zet?

Prijs voor deze opleiding is € 1750,-  (Er is na overleg een mogelijkheid om dit in termijnen te betalen)

Meld je dan nu aan op de onderstaande link maar kijk snel even verder. Ik heb nog iets leuks.

Als bonus geef ik de cursus “Help je Kindje” er gratis bij twv € 180,00

Laat deze kans niet liggen en meld je aan. 

Zie ik je in het nieuwe jaar op 08-01-2022?

Basiscursus Lijfkracht Academy

Verdiepingsmodule Lijfkracht Academy