over mij


Persoonlijke Gegevens


  • Diana Castelijns
  • Lijfkracht Herstel Therapeute
  • 06 51 69 10 39
  • info@anaid.nl

over mij


Na 35 jaar werkzaam te zijn in de lichaamsbehandelingen, waaronder (sport) massage, pedicure en lichaamspakkingen was het tijd om als therapeut aan de slag te gaan. Ik ben iemand die het beste uit de cliënten wil halen. Door samen te ontdekken wat hun reis door het lichaam is kunnen we het maximale bereiken. Ik ben een gedreven, liefdevol, eerlijk en gepassioneerd persoon, die het de mensen graag naar hun zin maakt. Ik sta heel positief in het leven.

Maar ook ik heb wel eens een dip, of mindere periodes en zelfs vervelende obstakels. Ik mopper dan of ben teleurgesteld. Maar ik weet ondertussen door mijn ervaring dat achter elke situatie, uitdaging of negatieve situaties, altijd een geheime boodschap zit die we nodig 
hebben om verder te komen. Dit is je groei.


"Ik werk graag met mensen die uit de automatische modus durven te stappen en de regie weer in eigen hand willen nemen. Mensen die zichzelf weer willen zijn en durven zijn."

Ik ben niet zoals andere mensen. Ik sta nuchter in het leven en pas dit ook toe in mijn praktijk. Ik werk graag met mensen die uit de automatische modus durven te stappen en de regie weer in eigen hand willen nemen. Mensen die zichzelf weer willen zijn en durven zijn. Ik vind het prettig om mensen 100% te begeleiden die bereid zijn om zelf stappen te nemen en het roer deels om te gooien. Het zijn mensen die graag op hun eigen resetknop willen drukken, maar daar nog wat hulp bij nodig hebben.

In mijn eigen zoektocht naar wat mij gelukkig  maakte is de Lijfkracht-herstel therapie mijn laatste ontbrekende puzzelstuk. Dankzij alle liefdevolle reacties, de durf om stappen te zetten en de samenwerking met grondlegger Jeffrey van den Dolder te Enschede is bij mij het roer omgegaan. Hoe fijn is het dat een klant met pijn klachten binnen komt en blij met duidelijk inzicht naar buiten gaat ...?

Ik hou meestal een korte intake, omdat ik snel wil beginnen. Tijdens de behandeling komt er altijd vanzelf uit wat jij kwijt wil. Mijn positie is achter mijn cliënt en hierdoor is er rust, geborgenheid en vrijheid. Ik neem je mee op reis door je eigen lichaam, waardoor er tijdens de sessie de oorzaak van je klacht naar buiten komt. Mijn doel is om je te coachen, zodat je na de behandeling vrij bent van klachten. Op die manier ben je dan klaar voor je eigen groei in je verdere proces.


"Ik neem je mee op reis door je eigen lichaam, waardoor er tijdens de sessie de oorzaak van je klacht naar buiten komt. Mijn doel is om je te coachen, zodat je na de behandeling vrij bent van klachten."


Tijdens de behandeling heb ik een begeleidende rol, stel iedereen op het gemak door rust te creëren (wat hard nodig is tijdens deze hectische tijd) en verschaf inzicht. Ik laat je graag zien waar je lichaam toe in staat is. Niet kletsen maar doen met iemand die begrijpt waar je staat. Indien nodig geef ik wel een liefdevolle “schop onder je kont”. Soms moet je een ander pad gaan bewandelen en blijven waar je bent is dan niet meer genoeg. 

Binnen mijn praktijk doe ik verschillende dingen. Ik werk 1-op-1 met cliënten, geef groepstrainingen aan klanten en collega's, geef lezingen en organiseer workshops om creatief te schilderen. Het is zo heerlijk om eerst inzichten te krijgen en daarna creatief te zijn! Het geeft mooie resultaten door het duidelijk beeld wat er gemaakt wordt. Soms is het nodig om jezelf uit je comfort-zone te halen.


"Als je doet wat je deed ... krijg je wat je kreeg!!"